Forår + din egen ismaskine = win!

Arnold har været interesseret i at passe sit hus og have – mest huset derfor mest skriveri om det, men nu er det forår og ungerne skriger på is! Det er dog ikke altid vi har is i fryseren og når den lokale kiosk holder lukket og tanken ligevel er for langt væk, fyrer vi typisk op i vores ismaskine.

Vi har været et hav af ismaskiner igennem og startede med den helt billige børnemodel med salt og vand. Det holdt nu ikke længe og børnene blev hurtigt træt at at rode med isen, som aldrig rigtig blev god. Det blev faktisk til nogle rigtige dårlige oplevelser med mange af de billige is maskiner.

Sidste år blev vi dog enige om at i år gad vi ikke spise dårlig is og skulle vi ikke lave dem selv, måtte vi på tanken eller i supermarkedet.

Nemox ismaskine med kompressor

Vi fandt dog et rigtig godt tilbud på en Nemox ismaskine og slog til. Vi gav vist omkring 3.000 for den. Det var ALLE pengene værd og vi laver stort set is hver dag. Det kan være simple sorbeter med en smule saft og kun lidt sukker. Det kan også være den store flødefest med lakrids eller jordbær samt sukker, æg og måske lidt vanilie.

Vi er vilde med vores ismaskine og selvom der findes en masse forskellig ismaskiner – også nogle, som er meget billigere – vil jeg bestemt anbefaler en med kompressor og i en god kvalitet, idet den kommer til at blive brugt til is hele sommeren 🙂

Du finder masser af profesisonelle og semi-pro ismaskiner på Google og husk at starte i det små, men værd nu ikke alt for beskeden og køb dig en god maskine til at lave is på. Det bliver du glad for.