Julen er snart over os og det betyder jo at børnene skal have nogle julegaver.

Hos Arnoldd hylder vi bevægelse og motion og vil her fortælle lidt om, hvorfor vi i mange år har ført produkter, som øger aktiviten hjemme i haven. Vi elsker ting, som kræver en smule aktivitet og det gør ikke noget at far og ungerne kan bruge lidt tid sammen på at sætte tingene op.

Basketball kurv med stander

Vi har alle set de amerikanske film, hvor famlien spiller basketball udenfor huset foran garagen. Det synes Arnoldd er super fedt og elsker ideen om at hele famlien kan samles om motion og gode tider.

Basketball kurv med stander hos Arnoldd

Vi kan klart anbefale en basketball kurv med stander, da den er nem at sætte op – den skal bare pakkes ud og samles. Hvorimod en traditionel basket kurv skal hænges eller skrues fast på taget, udhænget eller karporten.

En basket kurv med stander kan flyttes rundt og bruges hvor som helst – foran garagen, i haven, i sommerhuset eller trilles over til naboen for en lille “Sunday match”.

Indtil Arnoldd selv får basketkurve på lager, kan vi anbefale at se denne super gode guide til basketball kurve – med eller uden stander.

Glæderlig jul og på gensyn hos Arnoldd.dk!